Rabu, 10 November 2010

:: Pemenang GA~ Alinac Membership..mana semua pemenang ni??? ::

waa...yong pulak tercari-cari pemenang..hehe..

mana ek korang..pliss..check link anda di sini dan sila isi form yang ada yek.yong suda mau submit suma detail korang kat dalam buku..

kepada yang da isi form.thanks..korang mmg cepat dan tangkas..hehe..cayalah! pasni leh la korang shopping di Alinac Shoppe sambil kumpul point yek..suka tak? mestila la suka kan? yong lagi suka..kekeke

so apa tunggu lagi? yang belum isi sila-sila la bertindak.. 

raya da nak dekat ni.dah bersedia ke nak "berkembang"..jom pertahankan diri anda dengan slim cream yang ada..masih dalam promosi..usha-usha la dulu..


slim cream ada tiga jenis yang korang bole pilih..masih dalam promosi..sampai 26 hb ni..pasni da takda tau..harga lain da..amacam?

nak tengok promosi yang lain bole klik sini

4 ulasan:

Kalamhati berkata...

Yong..akak kena isi gak ke?ke tak payah dah..huhu

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

sayangku..
kak dah isi, so dah proses kan?

Lynn Nasir berkata...

alahai yong, akak tak menang le :(

ardinihumaira berkata...

bestnye mereka menang :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...