Isnin, 8 November 2010

:: No siapa ni? ::

tadi pukul 12 mlm..ada orang call yong.. ni no nyer..

  • +84973705306
  • +0128497370530

no yang tidak dikenali..banyak kali call..yong takut nak jawab..mula2 terjawab sbb adik sepupu yong ada press button hijau tu..then dgr la sore perempuan..tapi takut nak teruskan perbualan...

then yong letak..tapi orang tu call dan call lagi..

haish! kalo korang rasa pelik tak dengan no tersebut..korang rasa no diatas no dari Malaysia atau negara luar?

kot yer pon kawan dari negara luar..tapi macam tak je..watpe nak call mlm2 mcm ni kan..xleh ke msg je ke apa ke..

tapi mmg bukan kawan yong tu..gila rasa seram je nak cakap tadi..hahahha






kalo korang? apa korang buat?

8 ulasan:

Puteri Iqa Izyan berkata...

bukan no malaysia tuh rasenye...

yong,kalau saye, ignore je ;D

::m!SS edURA hanUM:: berkata...

kalau sy..ignored jek no tue.
kalau dia still ganggu lagi..kita angkat tapi jgn ckap...biar dia yang offkan talian tue.selagi dia xoffkan jangan offkan.tue adalah cara tuk kredit pengacau asing tue cepat abis...

Amoi MiyaSya berkata...

mencurigakan :D

Nur Fannun berkata...

no luar negara ni..sbaiknya abaikan..takut dpa curi lain..check kredit bpe yg tinggal..klu pki line bahaya ni..

ardinihumaira berkata...

tu no orang guna wat hanta sms pelik2 kan dear

Redbloodsnow berkata...

klo z kan yong, zie ignore kan aje. tp klo dh tahap menganggut gugat, merasa lah die kena maki zie..hahaha


:P jahat kan zie ^_^

farra8979 berkata...

owh, same la kt.. ade gangguan org call...

Amirrah Zawani berkata...

better jgn angkat..
buatnya dgr suara pelik2 kan naya..
ehehe :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...