Rabu, 17 November 2010

:: Nak pegi ke tak ek? ::

semalam ada seorang akak ni msg yong..da beberapa kali msg nak jumpa yong.but yong selalu terlupa nak pergi jumpa dia..dia cakap nak jumpa yong sebab ada hal nak bincang..haish! seram weh..yong bukan kenal dia sangat..dia cuma pernah beli 2 kali je product dari yong..dan yong pernah jumpa dia personally sebanyak dua kali jela..

agak-agak dia ada hal apa ek dengan yong..yong rasa seram pula bila orang nak jumpa kita but dia tak nak beritahu apa sebab dia nak jumpa kita..hope perkara yang elok-elok jerk.dia cakap pas raya nak jumpa yong..

adoi.apakah???????

ingat gua artis ke nak main jumpa2 orang tak kenal..kekeke.(dalam hati kecut jugak ni)

5 ulasan:

tiefazatie berkata...

tanya la btol2 sebab apa dear..xpun yong bw kawan gak ke..xpun jmp kat tmpt ramai org ke...hihi..

Amoi MiyaSya berkata...

nak jadi bisness partner kot ! huhuh
btw , muke akk tembam la :) pix ti,me bile ni ?

haniz berkata...

berhati-hati dek.. kalau perlu nak jumpa kena ajak dua tiga org kawan teman kan.. dunia skg ni macam-macam
--
salam perkenalan from hanizeyecandy dropping by from Ben Ashaari blog

http://haniz-eyecandy.blogspot.com

annfrendly berkata...

uikss...
akak tu saje nak kawan gan yong kot..

(",) salam aidiladha buat yong..

Sophia Rani berkata...

jumpa laaa... sian dia.. hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...