Selasa, 9 November 2010

:: Manusia..mcm gitu lah ::

yong tak kisah bila..




kawan..



time senang lupakan kita...
tapi time susah..time sedih..time nangis..baru nak cari kita..






yong tak kisah bila..




kawan..



setiap kali keluar, asyik kita je kena belanja..
bila bercakap, kita je kena jaga hati dia..





tapi 




sampai bila nak rasa tak kisah tu..
sampai bila nak berpura-pura hati ni kering?
bukan kita je perasan kamu macam tu..
orang lain pon tahu..





pelik..





kamu tak rasa ke? 
kamu tak segan ke asyik suruh orang belanja kamu setiap kali keluar?





semua ni bole buat orang jauh hati..
asyik utamakan kamu, masalah kamu..




pernah ke kamu amik tahu masalah kita? nak ke share happy dengan kita?takdak kan?





xpelah






yong tak kisah T____T
yong ni sapa la kan? sekadar di pinggiran..belajar pon tak tinggi..hidup biasa2 jerk..
tak de kawan baik pon xpe lah..













Nota Alinac-tak nak jadi hati tisu! yong kuat kan...share cerita happy jerk..yang sedey2 simpan dalam Laptop dalam local D..







( xsedey pon..cuma luah perasaan..thanks KAWAN)

1 ulasan:

Salmia berkata...

kawan..

lumrah macam tu kot.

takut nak berkawan.. takut perkar yang sama berulang.

so, cukup kawan jumpa hai2 senyum2 borak2 kosong. takde smpai pelok cium.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...