Ahad, 21 November 2010

:: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I ::

hi darling semua..sihat tak?
nak tau semalam yong p tengok wayang aww..hahaha..mcm biasa la..mesti dengan family..takkan dengan abang halim ai pulak kan..kikiki

yong tengok citer Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I

aww..sungguh best ke tak best ek? tak tahu pulak nak ulas sebab sampai akhir cerita yong ternganga tak paham mende..dan baru teringat kat tajuk nyer ada tulis part I (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I) maknanya kena tengok part II baru yong paham kot cerita ni.hahhaha

oke senang cerita, yong kalo tengok cerita omputih always blur2 gitu.yela..da nama pon baru nama belajar English kan? haruslah blur2 gitu.aww.hahhaha

so..bila nak kuar Part II ek? nak kena kasi paham la weh..gila aku menganga je dkt 3 jam tgk cerita tu sakit bontot tau..da la kitrg satu family tgk movie tu asyik buat bising..dengan makan pop corn kuat2..dah la dok depan skali.cis!

hahaha..nampak yong berleter je pas tengok cerita ni...takde bintang nak kasi.kea tunggu part II baru nak kasi bintang..


wassalam



frust,
yong



2 ulasan:

Daboo® berkata...

I watched that movie as a midnight movie yesterday. :)
I am not a Harry Potter's addict but I am going to be one because of yesterday. Cerita tu not bad. I cant wait for the part 2 next year. And I started to borrow the previous movies dvds' of harry's from a friend of mine. Almost ke tahap fanatik. Hahaha. Try and learn to watch it. ;)

azureEn berkata...

yong sayang.. dah tengok yg harry potter before2 nie tak..? kene tengok dlu tau. bru best n baru lah senang nak paham.. ^^ part 2 tu sambungan je.. i mmg gile harry potter. tpi movie je la. nak bace buku memang tak lah. XD

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...