Isnin, 1 November 2010

:: BREAST soap yang amat membantu ::

siapa penah tengok Breast soap ni? 


giler fofular tau kat Facebook skg..

yang ini keluaran Thai juga.tapi bukan yong je yg jual..orang lain pon ramai da jual benda ni..

berkesan? huh! sudah semestinya ya..membantu wanita untuk mendapatkan bentuk payudara yang diidamkan :) dalam sebulan je.seeloknya maintain je penggunaan soap ni~


amaran: lelaki tidak bole guna ya...serius ni! kalo tetiba naik mcm perempuan punya jangan cakap yong tak btau awal ye~

5 ulasan:

:~:Budak Degil :~: berkata...

utk anak2 dara pon boleh ke yong?..hehe

Nour Eyza berkata...

waa... tak ada side effect ke yong??

AngahSayang2314 berkata...

ada effect tak pakai sabun nie....angah nak try lah sebab...paham2 la yong angah kan ada anak kecillll tahu kan???

yong berkesan la.. product tue angah cadang nak beli la.... lagiii

ardinihumaira berkata...

uisk...
best ni.. awwww:D

shakira..=) berkata...

dlu penah try..tp myb yg 2 x ori kot..lau btol2 berkesan nk beli gk la..tp cmne eh?

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...