Isnin, 8 November 2010

:: ada lagi nak order ?? ::

ecece..yong buat-buat bizi pulak ni..tapi mmg bizi pon tau! kekeke..cemana tu?

tadi yong juar dgn tok, pergi pos barang, bli brg dapur, anta dak pegi skolah, bla3....banyak tak kerja..macam suri rumah berjaya kan? oke la tu..tgh belajar2 la ni :p

huhu..oke..beberapa perkara baru je settle..baru je sampai umah..update blog pape yang patot japg nak kena kuar semula..ada lagi keje nak dibereskan..

adoi..bila nak shopping ni..x sempat lagi..T__T

eh..berbalik kepada tajuk di atas..yong nak tanya..ada tak sesiapa lagi nak order make-up pallete ni?cantik tau...berbaloi-baloi..




keterangan lanjut boleh klik sini ek.. make-up ni sesuai juga untuk mekap pengantin..

......................................................................................

wah..banyak kerja lagi nak kena selesai hari ni..serabut perut weh..



oke tata!





jom mekap2..hehhee

3 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

order uols order! hehe. pd yg hantu makeup tuh...jgn lepaskan peluang weh...hiksss


p/s:
barangan yg zie order
dh sampai. puas ati doing
business ngan yong! :)

CikLilyPutih berkata...

cantik lah colour2 dia.. macam nak beli plak lah

ardinihumaira berkata...

InsyaAllah dni akan order. tunggu ada $$$.. hehe... duk mngumpul ni...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...