Jumaat, 8 Oktober 2010

:: welcome to Malaysia ::

salam semua..yong baru je sampai umah..still letih tahap gaban..skg kaki&tangan mengeletar dok check inbox FB dan phone....mak aih..dgn org byk nk order brg..dgn brg x smpai..adoi.tetiba banyak kerja...
aku da pening oi!! :p

ok..hope leh rileks jp pasni..balik je umah..trus jadi manusia biasa..amboi mcm dok sana x jadi org yer..hehe
banyak stock yong beli..so harap pasni customer x merungut da kalo barang da habis..dah habis..ai nk buat cemana kan..sapa suh x order awal2.hehe..ai tak bersalah yu! :p

happy kali ni pergi sana yong ada beli handbag dan baju untuk dijual..puas hati ni..sebelum ni p.tgk2 aja..
xbeli pon.skg ni rembat 2 3 jenis..cantik2 lak tu..kalo xde sapa beli..mmg ai le buat free show la kat sp ni..hehe.. ada sapa nk tgk?? next entri oke.

oke la..nk reply suma order..then zzzzzzzzZZzzz..esok KERJA!!! yay!

3 ulasan:

PIDUT ASiS berkata...

pas ni bole ar belanja Pidut makan kan??XD

ardinihumaira berkata...

welcome to malaysia untuk siapa tu yong. hehe...

memang penat kalo barang tak smpai. makan pun tak selera pk hal tu

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

dah balik malaysia ni jangan lupa join contest awe tag ye

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...