Jumaat, 22 Oktober 2010

:: tak sabar tunggu pemenang GiVeaway ::

yong x sabar nak tahu siapakah yang bakal jadi pemenang Giveaway yong tu~

korang pon mesti nak tahu jugak kan?? sabar ek~ esok yong btau~ so kepada yang belum join..masih sempat nak join tau~

sorry kepada da komen di setiap entri yong..yong tak sempat nak terjah korang..malam kang insyaAllah bole..tu pon lewat malam nnti..sebab pas maghrib nk p amik adik yong di butterworth.

ada yang bertanyakan harga set slimming yong tu kan? harganya RM 42 utk satu set..
tapi.jangan beli lagi ya..sebab tak lama lagi yong akan buat PROMOSI lagi..

ngee.customer yong mmg suka kalo yong buat promosi..yong pon suka juga..sebab promosi selalunya akan jual secara set..ada nama set A, set B, set C dan seterusnya..penah sekali tu yong buat set sampai Set w..peh..banyak kan? rambang mata ni haa..

so kepada yang berkeinginan nak dapatkan salah satu produk yang dijual oleh yong..sila tgk2 dlu kat blog Alinac Shoppe atau di FB Alinac Shoppe.. kalo kat fb lagi banyak barang ada..kat blog masih dalam pembikinan...so sket je la barang nyer~

kalo nak harga lebih murah..sudi-sudikanlah join Alinac Membership~ berbaloi-baloi.hehe



Nota Alinac- ada sesiapa yang teringin nak berniaga tapi takda modal? bole contact yong ya~ yong nak cari ejen utk penjualan bisnes yong..thanks~



12 ulasan:

suzzsuzie berkata...

bisnes apa yong? share la ngan ksue

Lelord berkata...

huhuhu bg jek akak menang

alinac lover berkata...

@suzzsuziebisnes biasa2 je kak..hehe

alinac lover berkata...

@LelordinsyaAllah kak~

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

wah....kak kan, tak pandai nak niaga bab kecantikan..

kat kedai masakkan tak sesuai gitu..lagi-lagi bau bawang..

yong.....nanti kak add fb awak

PIDUT ASiS berkata...

muahahaha...confirm pening nak pilih..sebab tengok ramai gile masuk..keputusan hakim muktamad ek??kui3

Post Terhangat...

Semuanya Tentang Hati

IntanBerlian berkata...

yong, intan minat betul bab2 bisnes ni.huhu. tapi duk india pula..hm.

ardinihumaira berkata...

dni teringin juga nak berbisnes ni yong :D dannn teringin nak menang GA hikss

Lily Riani berkata...

hi, would you be interested in my give-away as well.

http://lilyrianitravelholic.blogspot.com/2010/10/pua-give-away.html

ProfHariz berkata...

Kalaulah Profhariz.com dapat set A pelansingan badan tuh.. Mesti berbaloi-baloi

annfrendly berkata...

waa.. terigin nak berbisnes jugak..
tapi macam mane alinac.. perak KL agak jauh.. camne nak amik stok nanti?

Anna Boleyn berkata...

hehe peserta2 lg lah x sabar nk tnggu yong announce pmenang. :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...