Sabtu, 23 Oktober 2010

:: Saya mengaku saya telah CURANG ::

ini bukan kali pertama yong curang..da banyak kali.nyesal kejap.then buat lagi :P

haa.apa dalam fikiran korang? CURANG dengan apa? siapa?
mesti fikir bukan-bukan ek....
actually, yong nak btau yang yong da curang dengan krim muka yong..
kahkahkah~tertipu ek? jangan marah yer..curang dengan krim muka pon nak btau dunia ke?
yep! mesti la btau..kang jumpa yong pasni takda la dok tanya lagi "yong, awat dgn muka hang??"

so, i da malas nak jawab byk2 kali..maka terjadilah entri ni..hehe

sebelum ni kan yong ada btau yong pakai krim muka yang ini..snowlotus cream yong pgl utk cream ni..nama dia panjang lagi la..hehe



tapi..sejak dua menjak ni da gatal p curang dengan krim muka JENAMA X! (bukan nama sebenar)
nyampah...muka yong yang sedia kering ni da makin kering dan ada kesan mengelupas.huhu
Jenama X tu buatan Malaysia.x leh tunjuk kat sini.kang yong kena saman..kekeke..
tu la.pakai produk Malaysia ada je tak kena..tp bukan semua la..da nasib malang kan nak buat cemana..haha..

mula-mula dulu bli slim cream buatan malaysia..ms ni x jual lagi slim cream yong tu..bole pulak dorg jual yang tiruan..ingat bli mustajab cream..cover luar semua sama je.harga pon sama..sekali balik umah..ambik ko..kena yang tiruan..dengan botol dia tah pape..cream mcm minyak+air je..cair ko tau~ hampeh! sakit hati ku~

so yong pon da malas nk bli kosmetik dkt sini..asyik kena tipu je.kalo beli kat farmasi takpe ye.yang kuar TV tu oke..selamat..promote juga ni..pasni kalo ada duit, nampak la product yong kuar TV la (hahahha, perasan + angan-angan)


kalo muka terlampau kering sangat..maka yong akan keluar dgn keadaan macam ni ya..
ngeee..ada orang perasan tak? takda H1n1 pon apa gua pedulik~ nak cover malu nyer pasal..hentam jela.. :)


sekian cerita pasal curang.puas hati?

11 ulasan:

-telordibasuh- berkata...

hmm..best ke curang hahahahaha

kakchik@ella berkata...

tetiba je rindu kat yong. sehat ke? hehe ..

ardinihumaira berkata...

lorhh... krim ape tu yong.
dni pun kulit kering juga..
dni buat facial dua minggu lepas. jahanam pipi dan dagu dni... jerawat berkepul. sakit hati. tak sangka lak jadi gni. ramai cakap salun tu okay. dni pun cuba la.. skang tak try produk apa2 nak tunggu jerawat hilang. bukan takat jerawat je naik... ada biji2 macam alergik. sedih tahap tak tahu nak cakap dni ni yong. sobss...

ello berkata...

hahahaha.. brani gle yong pkai cenggitu yek... wuuu.. kunun2 selesema lar ye~ hehe

suzzsuzie berkata...

lain kali beli kat farmasi yong...tau pun beli ngan akak je...hehe...gurau je...apapun jgn curang bila bercinta sudah

alexa yussida berkata...

hehehe..'jenama x' :)
comel je kua pakai mask..xpe2,kalo saya yg tgk sy akan pk awk ngah flu n batuk:D jgn curang2 lagi ye:D

nadey berkata...

perghhhh yong snggup ko kuar pkai mask!!!!!!!!!! tebraik lahhhhhh

suzie rahman berkata...

hihi...comel lh yong..pkai g gtu

Amirrah Zawani berkata...

curang dgn krim muka xpa..
jgn curang dgn orang.. haha!!

E.d.Y berkata...

yong curang dgn I..hehe

Lelord berkata...

hehhehehe akak pun suke tukau2 pakai

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...