Khamis, 7 Oktober 2010

:: Sawadikap..FB kena hacked..Suka yong ek! ::

haha..esok yong nk out-station..kemana? mcm biasa la..jumpa geng..haha
stock da byk habis..customer dok tny 10 kali da ni.."stock da ada ke blom?"
xlarat yong nk jawab..tu la..yong awal-awal lg da pesan..kalo berminat bole je order dulu.lambat bayar sket pon xpe..ni da hbis stock..marah yong xsimpan stock banyak.bole ke gitu..??

bukan yong xnk simpan stock byk..masalah nyer stock da hbis kalo byk pon..apo nk dikato...
sapa cpat dia dapat la kan..hehe

oke ada sapa2 nk kirim barang kat yong?? eh..lupa nk story u..pstt..pstt..mai dkt skt nk bisik ni..hehe ( tak baik bisik2 kan..ad SETAN kt tgh)
td..yong dpt tahu..FB org yg aniaya yong n mummy tu da kena hacked..org yg hacked dia tu ai xtaw la sapa.. (ada org lain syak ai yg buat..hehe.bukan ai yer)
pastu siap buat status ngarut2 lak tu..tergelak besar yong..hahahah

"ha, amik ko! buat jahat lg kat yong.."(dlm hati je oke) opss...hehe..x baik kan yong ckp mcm tu..pape pon takziah la sbb org buat u macam u..

what u give..u'll get back..and now terima slow2 ya..itu jela..terima hakikat...
bak kata cikgu kejuruteraan awam sekolah TARP dulu...KONSEP PEMBALASAN..lambat atau cepat je akan dapat balik apa yg kita buat..x kira la baik atau jahat..


yang lawak nye..ada status dia mcm ni..

"sapa yg nak cantik mcm i dtanglah ke salon i .i akan buat treatment kpada anda secara percuma..cpat2 jng terlambat..."

"harini aku buat promotion facial cuma rm 2 ringgit...taapi bahan2 nya sabun fab sbg pencuci muka dan bedak sejuk nyonya sbgai masker..hahhahahahahahahha..."

 "mmg tepat sbb i pun suka menipu.hehehe"

 itu antara status si dia..x ke GILA kalo buat status mcm tuh..xpe la.. :) terima dengan redha ya..

yong pon redha apa yang telah dia buat kat yong..thanks!

 

 rindu saat ni :(  hehe..xpe..x lama lg

 

Nota ALinac-maybe sehari dua yong xdpt nk on9 :( sbb kat sna..wifi mcm hampeh! mahal

14 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

sabar lah yong...hanya Allah yang tahu yong dan mummy tak salah..padan muka dia...pastu post dia mmg tak boleh blah..hehe...bile yong nak buat kat muka awe ni..heheh

eqacashperlala berkata...

hish!
mcm2 btol org zaman skang

sabar je lahh
tak rugi kalau bersabar kan :)

noreed berkata...

haish nape lah noty sgt ni hack fb org, rotan nnt. hehehe. ditujukan khas buat org yg hack fb awk.

ardinihumaira berkata...

jahatnya orang tu. busuk hati. huuu.. yong sabar ye...

E.d.Y berkata...

padan muka org tu..tu la..sape suruh buat dajal kat yong

AngahSayang2314 berkata...

eee sapa la org tue kan yong...ermm sekarang rasakan balik padan muka kan yong...

Amni berkata...

Bergurau tak bertempat dia tu... kan dah kena hacked.. hoho...

Cik Cyida berkata...

Ala,kesian yong..xpe2
sabo eh yong..

chill :)

Mr feckry berkata...

sabar yong...

kak ina kl berkata...

buat baik di balas baik..buat jahat dapat pembalasan.

suka akak baca pasal hantaran al quran tu..nanti nak suruh anak lelaki baca selalu...kang jadi cam nabil..haru biru nanti

AngahSayang2314 berkata...

tunggu n3 baruuu

ProfHariz berkata...

Kak yong sabar okey :) dan yang penting.. Selamat Pergi Dan Balik

Gen Fujita berkata...

uiks, FB kena h@c|<? macamana boleh kena tu? password senang sangat nak teka ke? masalah gak ni hmmm...

Affan Ruslan berkata...

erk, diorg plk kena hack? hehe.


*Terima kasih letak link blog kat sidebar. Baru perasan. Tapi kalau ada masa mintak tlg tukar ke http://affanruslan.com
Sebelum ni htt://www.affanruslan.com, die tak guna feed yang sama. jadi entry baru die tak update

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...