Jumaat, 15 Oktober 2010

:: Rahsia Kecantikan Alinac LOver??

huish! rahsia apa nya? kan semua orang da tahu..mana ada rahsia lagi..hahaha

maybe ada yang ketinggalan dan belum sempat untuk lihat entri yang sebelum ni..so kepada yang nak tahu produk apa yang yong pakai sebagai krim muka dan pencuci utk wajah yong..bole klik sini ya..

itu je..ala..pakai la produk mana-mana pon takpe..asalkan kebersihan muka tu kena jaga..paling koman pon buat la simple facial kat wajah tu kadang-kadang..kalo nak mudah pergi je memana salun yang berdekatan :)

yong pakai cream muka tu je..sesuai juga untuk muka yong yang sensitif ni..khasiat 5 in 1..
apa2 pon.baca la entri yang lepas tu yer..tak larat nak taip again~






Nota Alinac-mari la melawa ya suma kawan-kawan. tak tahu pape leh tanya yong..kita share cerita~ ngee

5 ulasan:

suzzsuzie berkata...

cantiknya yong...

AngahSayang2314 berkata...

cantiknya yong...
apa product nye

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

cantiknye yong...suka mata yong yang bulat tu

ardinihumaira berkata...

yong memang cun.. gebu2 kulit tu tau :)

azureEn berkata...

wahhh..mau kulit licin macam yong jugak.. ='(

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...