Khamis, 28 Oktober 2010

:: Malas nak cakap dengan orang bodoh sombong ::

haish..i dari dulu lagi mmg x brapa suka dengan dia ni..hadoi.bukan apa..kita tegur dia..dia tegur kita semula..da la blur2...memang bikin gua fanas heh!

kena baca doa kalo marah!

tudia intro xde salam apa mende..main terjah je yong hari ni..wakaka..

so hari ni  berdasarkan tajuk di atas.yong nk tegaskan la yer..yong memang malas da nak cakap dengan orang yang ala-ala bodoh sombong gitu! aww..nyampah nyah! :p


kenapa yong cakap macam tu? sebab bila orang minta pandangan yong..maka yong pon akan keluarkan la hujah-hujah yang yong fikir agak bernas dari otak yong ni..sekali da btau..dia bantah pulak..dia hentam kita balik..haish! tambahan pulak when she ask me about business..i know la kan.i ni bukanlah usahawan ternama pon..baru je berjinak-jinak dalam business..yela..umur pon baru 22 tahun..mesti orang fikir.."apa ada dengan budak ni kan??" tapi baru nak jinak-jinak pon..yong da mula diajar berniaga seawal umur 7 tahun tau!

panas betul lah! haish..last2 aku pulak x puas hati ni...bole pulak org tu cakap.."kalo business xpopular sangat pon takpe..kang jadi macam arwah Sosilawati pulak" WTH cakap mcm tu heh?

ada motif ka? xpuesh hati terus gua.malas aku nak layan ko da..

papepon Yong nak cakap kat sini..Kalo kita buat kerja APA-APA pon..tak kira la keje full time ke..part time ke..business online ke..tak online ke..atau pape keje la kat dunia ni..BUATLAH SECARA BERSUNGGUH-SUNGGUH YA..Allah suka orang berusaha..TAPI KALO BUAT KERJA "biasa"..ALA KADAR JE..I NAK TOLONG PON TAK HINGIN!!!..

nak tanya pasal business tp main-main, pi tanya orang lain oke..yong layan orang yang serius jerk!!!!!!!



Nota Alinac-kagum dengan orang yang kreatif..buat barangan menggunakan kain, kertas, card, button, ribbon..but...ada juga yang perasan dia kreatif..padahal TAK pon!

malas nak cakap banyak..kang terasa :p

5 ulasan:

Rowena Chasez berkata...

yong cantik!!!
heheee..
tiba2 lak kan...

laa..
kalo org mcm tu xyah laa kita tlg yong..
dia kn rasa diri dia hebat..
huhuuu~
kta tgk je laa kehebatan dia..
:)

ardinihumaira berkata...

banyak doa hari ni yong..
thanks!;)

d_tieah berkata...

Haha..
Ckp je terus bg dia terasa..
Org yg mkn cili ni salu nye rasa pedas tp dia minum byk air bg hlng pds cpt..
Tu yg x brape nak trase..
Sbr je la yong..

PinQib berkata...

tengs sbb gner header sy

helmi berkata...

byk2kan bersabo yek...:)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...