Rabu, 27 Oktober 2010

lupa nak promosi Perfume..hahaha ::

tengok-tengok dulu ek...














manarik tak? semua perfume ni promosi untuk harga di atas sehingga 31 Oktober ni ya..dan di pos terus dari UK ke rumah anda.so kalo order 2 minggu lagi sampai la ke rumah anda tu ek.

ada yang berminat tak? yong pon mcm nak melayang je duit tengok perfume kaler pink tu.huhu


Nota ALinac- kalo berminat klik sini

4 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

huhuhuh...
besh2!

shidasyakirin berkata...

peh..godaan betul la gambar tu..hehehe..

ardinihumaira berkata...

nakkkkkkk!:D

Redbloodsnow berkata...

beliii belii...jualll juall.hehe. pssttt...x nak sewa tapak pengiklanan kat blog zie ler? hikss...lariksss :P

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...