Sabtu, 9 Oktober 2010

:: Kerja di hari Minggu ::

salam semua..hi..sihat ke? yong oke je.just kpala ni still ting tong.xdpt berfikir dgn baik..mcm2 benda nak pk..adoi..serabut!

oke..first hari ni plan..nak p basuh semua baju yang berkurun dalam bakul tu..mak aih..apa jenis org ni simpan baju lama-lama...xsempat mcm bz sgt kan :p hope leh selesai hari ni..jangan bertangguh lagi..

kedua..habis je basuh baju..terus masuk dapur utk breakfast.then mulakan sesi baking~ hari ni nak buat kek coklat..sbb choc bar msih ada.so nak habiskan..selagi x hbis.selagi tu la dok ada resepi berkaitan cokelat yang yong buat..mesti dorg bosan asyik2 choc je kena makan..x suka jangan makan..hehe~

pas suda buat kek..amik pic segala product baru termasuk baju dan handbag.. uh! kenapa baju tu cantik sangat? (pandangan mata yong la) rasa mcm xnk jual je semua baju tu..yong betul2 rasa nak amik baju tu dan yong je pakai.huhu..kejam dah ni..tapi xpe...nak juga cuba market kat malaysia pulak..kalo oke..leh beli banyak lagi..tapi..baju dan handbag yang yong beli tu.semua style yang yong pakai..ai x ikut orang yu! ada sapa nak tiru fesyen ai? leh mai bli baju kat ai oke..huhu.

ayat yang sungguh perasan..so korang leh  ignore je ek..hehe.semalam sebelum tido, yong dok tengok je baju-baju baru tu tergantung..dalam hati dok pk..nak amik ke tak..nak jual je xpayah..huhu..apa da jadi ni yong..xpe.ada masa lagi le pk ni.. :(

oke la..nk p buat kerja dulu..japg yong sambung lg naa..

kek cokelat satu siap!!!!

7 ulasan:

Pencacai Alim berkata...

bykla duit masuk

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

dalam sbuk sempat agi buat kek yong ni

kakchik@ella berkata...

Wahai yong yg cantek jelita .. mana petua kurusnya?? Hehe ..

izyanty collection berkata...

nak tgok baju yg cantik2 tu?....

ardinihumaira berkata...

dni pon ada kelas hari ni ;D

nys. berkata...

rajin hg kan??

Derus berkata...

ish..boleh claim OT..hehe..:)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...