Jumaat, 15 Oktober 2010

:: Jom Slim ala Alinac ::

amboi..masalah sekarang ko slim ke yong??? pandai-pandai buat tajuk macam tu.hahhaha


see..bukan nak perasan..kawan lama yong, baru add kat fb..then bole tulis mcm tu kat wall.siot! hahah

amacam..da cuba ke tips kurus yang yong kasi ari tu??

ni ada lagi tips nye ye puan-puan dan tuan-tuan semua..bole klik sini utk PART 1 dan sini untuk PART 2.

cuba la yer..itu untuk yang tak nak mencuba sebarang ubat-ubatan..tapi kepada yang nak CUBA guna ubat-ubatan bole sambung baca sampai habis..hehe

oke kali ni yong nak tunjuk pula slimming cream yang paling laris jualannya di Alinac Shoppe..cream ni panaAASSS giler ye.kena pakai sket2 je..mmg amat berkesan untuk tujuan slimming..

salah satu set slimming yang ada :) ada lagi yang lain yer

untuk wanita memang sesuai sangat sbb disamping membantu kita slimming dan bentuk shape kat body tu.cream ni juga bole digunakan saat kita datang bulan.melegakan senggugut..peh! sedap je rasa haa..suam2 perut tu..hehe..
kalo ada yang berminat.bole klik sini utk keterangan lanjut>>> ALINAC SHOPPE






nota Alinac-dari 60kg ke 55kg..turun la tu kan?slim je bukan kurus..kang x seksi! muahaha

1 ulasan:

ardinihumaira berkata...

boleh slim2 pasni ;)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...