Rabu, 20 Oktober 2010

:: Hadiah apa ya untuk mak? ::

nak join contest ni la..walaupon rasa macam takkan menang.ini sebagai tanda sokongan dari yong..hehe

yong da lama x celebrate besday mama yong sebab yong da takde mama..kalo masih ada.ini mungkin antara hadiah yang yong kasi 


so syarat-syarat yong copy paste je la ek :p
cara-cara nak masuk contest ni:
1. sila masukkan idea anda tu dalam satu entri yang bertajuk : Hadiah apa ya untuk mak?
cuma buat entri je mengenai cadangan hadiah anda.. tak susah pun kan?
catatkan juga:
- gambar (kalau ada),
- harga,
- kat mana nak cari,
dan bagi alasan yang logik kenapa mak aku memerlukan hadiah tersebut.
  jangan lupa juga paparkan link ke entri ini yea..  :)

2. tinggalkan komen anda beserta link entri penyertaan anda untuk disemak nanti.(senarai peserta akan dikemaskini dari semasa kesemasa)

syarat-syarat penyertaan:
terbuka pada follower Salmia Punya Pasal SAHAJA. (mesti ada blog)

tarikh tutup penyertaan pada 10 November 2010
pemenang akan diumumkan pada 15 November 2010

hanya seorang pemenang bertuah akan dipilih berdasarkan idea, kreativiti, dan kesesuaian...

hadiah? sesuatu yang bernilai RM50.00 - RM100.00 (akan di update kemudian) hadiah juga akan ditambah jika sambutan menggalakkan 

................................................................................
so yong cadangkan bawak mak p buat facial @ treatment kat mana-mana spa @ salun..
sebab mia cakap mak

  • terperap kat rumah saja ( jarang kemana-mana).
  • suka shoping tapi tak suka berjalan lama-lama.
  • selalu tak cukup tidur.
so inilah masanya nak untuk bawak mak kuar dari rumah supaya memanjakan diri di spa seperti gambar yang kat bawah ni..

harga pula tidak lah terlalu mahal kalo disekitar sungai petani ni..kalo bawah rm100 tu da bole buat mcm2  treatment da.lain la kalo nk p buat facial kat KL..siap la duit banyak sket.. :)

tak pon Beli je produk-produk kecantikan untuk mak..contoh seperti krim muka ke.pencuci muka ke..foot detox ke..harga produk-produk kecantikan juga tidak mahal..kalo rm50 tu da bole dapat macam-macam jenis da..nanti muka mak lawa..mesti mak senang hati kan :)



kat mana nak cari? contoh paling dekat di Alinac Shoppe la  :)  takpun di kiosk-kiosk kecantikan yang merata di sungai petani ni :) tak tahu nak cari bole ajak yong sekali ya..hehe


oke la..itu jela cadangan yong..semoga mak sihat dan bergembira disamping keluarga :)

sekian~

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

Goodluck yong! :D

nadey berkata...

gudluck gak yong!!!!!!!!!!!

aku mcm berminat je yg footdetox tu huhuhuhuhu

Salmia berkata...

promot product sendiri yea.. hehehe.. wokeh.. mak n anak nak pegi spa nnt.. gud luck!
nama yong akan di senaraikan di sidebar kemudian yea,,

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...