Ahad, 17 Oktober 2010

:: dah tengok Promosi Set Happy Alinac Shoppe ?? ::

salam semua..
buat pengetahuan anda..hari ini 17 Oktober 2010 adalah hari terakhir untuk 

SET HAPPY bermula dari SET HAPPY A hingga SET HAPPY W
banyak kan set nyer? hehe..suka tak?

kalo ada yang berminat..bole la jenguk-jenguk Blogshope yong yer.

kat bawah ni antara produk yang terlaris..sampai habis stock..pastu kena p amik stock smula..sbb tu kena slalu p ober-C..hikhik!

jom layan~







nak tengok SET HAPPY yang lain klik sini

kalo berminat bole isi form ya~
yong hanya membantu.keputusan untuk berubah di tangan anda. :)

Jom lawa ramai-ramai~




Nota Alinac-da habis promosi kali ni.akan keluar set promosi yang lain.yang pasti..harga akan bertukar.
yay!


















4 ulasan:

PIDUT ASiS berkata...

tanam pinang rapat-rapat,
biar senang puyuh berlari,
ku pinang-pinang di sana tak dapat,
ku lajak kona,kona mai kot ni.

khas untuk yong...XD

Post Terhangat...

Tips Menambah Kawan(Part 1)

ardinihumaira berkata...

bawak dni gi ober si yong. dni nak ikut :D

kakchik@ella berkata...

dtg pagi ahad tgk yong yg manis. Yong pindahkan lah shout box tu. Innit tu kacau lah. Hehe ..

kak ina kl berkata...

kenapa lak tak boleh join ek?

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...