Rabu, 27 Oktober 2010

:: Cerita Hari ini ::

hari ni.keje yong blogwalking aja..haha..suka btol.xde keja..bajet mcm orang kaya dok umah goyang kaki.

kebanyakan tajuk-tajuk panas hari ni..kisah ibu kena dera..budak-budak buat maksiat terjun bangunan bagai, kisah sotong da mati dan bla9...

tapi blog yong..takda pulak nak buat kisah-kisah tu semua kan.nak tahu kenapa? sebab banyak da blog lain yang buat berita tersebut.maka yong kasi chance la kan.hehe..so takda la cerita @ berita panas dalam blog ni melainkan cerita berkaitan diri yong dan kecantikan..haha.kecantikan itu mesti ya..bukan nak cakap yong lawa.tapi suka share tentang kecantikan~ korang suka tak?

lagi satu sebab dok umah je ni..maka masa untuk dalami agama terbuka luas.so bab kongsi ilmu agama pon yong suka ya~ kalo ada sesiapa nak share dengan yong dipersilakan~

kejap tadi baru je ada bekas customer call yong.dia nak p spa dulu yong keja..yong da btau dia..yong da tak keja da spa tersebut..baik jugak hati ni.kalo busuk hati yong tak kasi da akak tu p spa dulu tu..takpa la..da rezeki dorang hari ni..just let go sudeh! malas nak masuk campur...

pagi tadi tok btau..suh pg cari kedai simple-simple utk yong.daddy nak suh yong bukak kedai pulak.haish..da elok dok umah nak suh p bukak kedai..kan da malas ni..huh..xpe la..nanti kalo terjumpa kedai kosong memana..leh la p tanya.sekarang ni mood malas..nk online je..hahhaa




Nota ALinac-orang sungai petani!!..kalo ada sesiapa tahu kedai kosong utk disewa btau la yong ek..

10 ulasan:

Weeda berkata...

wahh yong..selamat berjaya buka kedaii~

kalo weeda ngah study uum lagi ni nakk je weeda gi kedai yong..hikss~

adrinaqamarina berkata...

ouh! kte bukan orang SP, so tak tau.

heheh

Kalamhati berkata...

Bagus betul yong ni..hehe
Akak doakan Yong berjaya dunia dan akhirat..insyaAllah..=)

PinQib berkata...

siap dah., maaf la kalau ada kekurangan ker x cantik ker apa/
terpulang nak gune ker x

[IMG]http://i954.photobucket.com/albums/ae28/pinqib/alinac.gif[/IMG]

Anna Boleyn berkata...

alaa..yong klu org lain wat jugak topik isu semasa..yong kalau nak buat pon tak pe..sebab readers untu setiap blog kan berlainan..apa2 pon menulis ikut keselesaan dan kemampuan. macam hana baru ni je nak test level cuba update bnyak2 dlm 1 hr. bereksperimen gitu. hehe

ello berkata...

elfa suka elfa suka!!

suka bila yong sal kecantikan.. teringin gak nk beli barang yong tp tgh tggu duit dr JPA lg.. wuhuu..

elfa tak kisah pn kalo blog yong x wat berita hot-hot ke..

sbb ble ramai ngt wt berita yg sme, lpas dorg da bce 1 berita sal 2. dorg tak bce blog lain pnya plak..

kna de style n konsep tsendiri r kn~

nge... ske blog yong!!

annfrendly berkata...

yong.. ann suke kalau yong citer pasal kecantikan & peribadi..
tapi selalunya layan aje apepun entri yang yong tulis (",)

waa bagus jugak cadangan daddy yong tu.. dah bukak kedai lagilah income mashuk..

shidasyakirin berkata...

good supporter betul daddy yong ye..
nak bukak spa jugak ker..
buka butik ok gak :)

ardinihumaira berkata...

kagum dengan semangat yong.. dni dah surrender berniaga tau... tunggu pas grad.. rasa tak terkejar waktu... hu nak nuntut ilmu ngan yong lah:)

nadey berkata...

lahhhh ok la tu nk bukak kedai!!!!!!! seyes aku SONGKONG sgt2.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...