Rabu, 22 September 2010

:: Pernahkah anda pergi ke i-City? ::

Pernahkah anda pergi ke i-City. Ader banyak benda menarik kat sana …

Contohnya…..











nota Alinac- no komen :p

7 ulasan:

Nour Eyza berkata...

ade kawan kata memang ade banda tu dekat area pokok2 besar..
tak tahu lah sbb sy pn belum pernah pergi.. mungkin gmbr org belkg tu..
ermm... walaupun dekat je blm jejak lagi..
tp tererr kn benda tu duduk dekat i-city.. tempat nk pemes..

kakchik@ella berkata...

Kak ela dah 2 kali pegi. So far tak jumpa yg pelik2.

Aimi Dayana berkata...

scary nyee..

Mr feckry berkata...

hantu tu kacau je, dah memang syaitan tu tugas die menganggu manusia kan?

Azuan berkata...

aku ingatkan ko nak tunjuk 4 jejaka kacak tue...hehee

naseb baek bc komen nour eyza kat atas hohoo

Gadis✿ berkata...

blom pegi~
tp mauuuuuuuuuu pegi! hehe =)

P/s; pedulikan benda tu. org mau p sna bukan tgk dia! tp mau tgk lampu2
heh!

helmi berkata...

dia nk tumpang sekaki msuk facebook...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...