Ahad, 29 Ogos 2010

:: YONG DAN ALINAC SHOPPE ::

salam semua..apa khabar??harap sihat-sihat aja ya :) entri kami nak ala-ala nk promote sket ya..
seperti yang sedia maklum..atau yang blom termaklum.. yong ada menjalankan bisnes..skg ni nk ckp tentang perniagaan yong kat alam maya ni jerk..yg alam lagi satu xmaw..sbb bole buat yong sakit hati...

alhamdulillah...perniagaan utk bulan puasa ni amat memberansangkan..yong ada buat PROMOSI COMBO utk bulan puasa ni..so harga utk promosi ni mmg kaw2 turun la..maka dengan cepatnya la habis stock..
set Combo ni ada mcm2 set...dari set A hingga la set L..

sekarang ni set B, F, G dan H da hbis stock..nk tgk set yg da hbs tu? ni haaa


 COMEL X SET COMBO YONG??


 
set F,G dan H tu yong jual rm 20 je skali pos..murah kan?? sbb tu habis cpt..sorry kepada yang xdpt bli ngn yong..korang doa2 la semoga pas raya nnti..promosi lebih gempak! Amin :)



nota alinac-tq kpd yang dah bli..msti korang ske kan sbb ada yang dpt free gift :) tanda penhargaan yong kpd anda

3 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

Alhamdulillah yong..rezeki yong ada di mana-mana...

alinac lover berkata...

@Nur Hawa Mohd Zinsyukur awe :( sedey plak rasa.hehe

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

jangan sedih yong..ada hikmah tu..mungkin sekarang yong susah..nanti akan datang yong senang pulak...mungkin Allah berikan yong ujian ni sebagai peringatan...kena muhasabah diri lah...pasal si dia yang buat macam tu kat yong ngan mummy...tak akan selamanya dia senang...ujian untuk dia lain pulak...sabar k..be strong! hehehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...