Sabtu, 14 Ogos 2010

::TIDAK BERPUASA??? jahil agama dan pengajarannya (mesti baca jugak) ::

salam Umat Islam sedunia..
yong amat bersyukur pada hari ini..sbb dpt berpuasa dan jalani ibadat dgn keadaan sihat~
td..ms round2 world kt blog blogger..hah! ada dpt satu cerita kurang sedap..sbg umat Islam..agak sentap lah!
nk story pnjang2 xde guna..meh kita tgk oke

Salleh Gregor Samsa Tidak Berpuasa

panas ke tak??nk tahu citer selanjut..meh tgk ke blog ni ya..klik sni >>> JOE

15 ulasan:

daboo® berkata...

i hate this kind of people yang terangterangan ta sedar diri. wey, nama kau was so obvious ada SALLEH kot. if tanak puasa & ta suka islam, pack all your belongings & get out from malaysia. jangan banyak bunyi.

AiZ berkata...

memang cilakes tul geng geng tak puase tu.. diorang dah istihar diri diorang murtad tuh.. =__="



Aiz latest entry
hairy VS aiz part 1 - Dendam kesumat Mr.Hairy terhadap aiz

Wan Gerrard berkata...

apada..orang macam ni pun ada ke?
adoi2..

Lynn Nasir berkata...

salam,

baru pi baca blog dia. kalau ikut tulisan dia, dia tu pengikut punk rock. kebanyakan anasir music underground ni berasaskan kepercayaan 'tanpa tuhan'. byk lagu yg menjurus kpd perbuatan yg bercanggah dgn kepercayaan islam. dia rasa rimas dgn peraturan. mungkin terlalu terpengaruh. org mcm ni mmg rebel. mungkin islam tidak disuburkan dlm hati dia semenjak kecil. sbb tu dia tak nampak relevan menyembah tuhan (Allah) yg dia tak nampak. iman sudah pudar. sbb tu tidak percaya.

kesian org mcm ni. semoga sempat bertaubat.

alinac lover berkata...

@daboo®a.a kan..byk kecadak dia~

alinac lover berkata...

@AiZbtol tu~

alinac lover berkata...

@Wan Gerrardilmu agama kurang di dada~

kimchisu berkata...

astgfirullhlazm..
iskh2 moga2 kita dijauhkan ngan org2 begini
masalahnya kwn2 yg komen pun 2 kli 5
moga mereka diberi petunjuk

annfrendly berkata...

isk teruk lah.. tak sangka ada pulak orang macamtu.. dia nak kena naik van mayat kot..

Azuan berkata...

ish3...moga depa depa dapat hidayah...moga kita pun dapat hidayah sama...huhu

alinac lover berkata...

@Lynn Nasirtah pape je kan dia?isk.. :(

alinac lover berkata...

@kimchisutaw xpe..kwn2 pon xguna

alinac lover berkata...

@annfrendlytah la ann.. :(

alinac lover berkata...

@Azuanamin

Amni berkata...

kesian nyer laa... kenapa la benda cam gitu pon nak jadi isu.. tak nak puasa, malu la sikit kat orang.. haiyaa.. jahil agaknya.. erm..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...