Isnin, 2 Ogos 2010

:: PRAMUGARI STORY.. ::

Pramugari, jawatan yang penting dalam perjalanan kapal terbang. Sebab pramugari yang memegang jawatan untuk mengecas minda anda supaya tidak boring sangat tempoh penerbangan yang jauh. (Setuju? haha!)

Pramugari dari negara Thailand . Siapa sanggup lelap jika pramugari yg standard macam ni berjalan ke sana sini dalam kabin kapal terbang?



Pramugari dari negara Amerika. Jika pramugari Malaysia berpakaian sebegini, siapa lagi nak naik bas balik kampung?



 
Pramugari dari negara Russia . Boleh ke gadis2 Malaysia yg pendek2 tu memohon jawatan pramugari di Russia ?



 
Pramugari dari negara UAE. Maniss betul...



Pramugari dari negara Jepun. Mekap nampak nipis je...tapi cukup lawa sudah...



Pramugari dari negara Saudi Arabia . Pakaian seragam dia mesti paling mahal jika berbanding dengan airline yang lain. (Sebab kain banyak sikit...)
Selepas gambar-gambar pramugari dari luar negara, marilah kita fokus balik kepada pramugari Malaysia ...
Mmmph...boleh tahan...Tapi tak pernah nampak pon masa aku travel?




Pramugari dari Fireflies Malaysia .  Budget airline lah katakan... Standard memang tak boleh banding dengan airline lain. Tapi banding dengan cleaner KTM boleh kot…


............ni problem mekap ke silap brand bedak?  



Yang ni kira cun ?



Yg ni memang betol2 ‘cung’??
Mesti ramai yang marah-marah dan komplain tentang standard pramugari negara kita depan skreen komputer anda sekarang. Tapi anda patut bersyukur kerana jika dibandingkan dgn pramugari yang seterusnya.........



Pramugari yg ni akan menyebabkan penumpang memaksa diri mereka tidur sepanjang penerbangan….
Hehehhehee…

2 ulasan:

Pinky Pixie berkata...

entry ni ade gmbar ke? sbb sy nampak kotak kosong. tp x leh tgk gmbar.. huuu~

D Lady J Spa berkata...

boleh je tgk ni~

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...