Jumaat, 27 Ogos 2010

:: NUFFNANG PON SAYANG YONG LAH ::

AIK..pehal ek tiba2 tajuk mcm tuh?
hehe..da banyak kali yong tengok orang lain tunjuk picture BE dorg..yong skali pon xpenah..huhu
kenapa xpenah?sbb yong pon xpaham apa mende la BE tu..napa la dorang happy btol wlupon ada 1 @ 2 BE..
sungguh pelik yong lihat..dan yong pon selama ni xde plak dok jengah2 BE tu..cuma baru2 ni baru cari..kat mana la dorang tgk BE tu..hehe..
klik dan klik..hah jumpa! ari tu ada 5....skang?
nak tengok??ni dia....

ada 8 kan??so cemana ni??kena happy jugak ka macam orang lain??maksudnya apa 8 tu?? haish! duit ke???
waa..kalo duit..besh la..nk simpan buat kawen..hahhahha




nota alinac=da 8 bulan berblogging..tp rasa macam hingusan lagi..kelas last ni..hahha lembab!

8 ulasan:

Nsyzwni berkata...

wani rindu akk jugakk tauu !!
mmuahxxx !
tunggu wani balikk tauu ! :P

-telordibasuh- berkata...

wa hehee..banyak tu..ala asal yong merahkan hehee..nak tgk..

duit raye koman2 10ringgit tau hehee

Nour Eyza berkata...

ala.. yong ade BE dahh..
jelesnya..
huuuu..
kita tak ada pun..

Mr feckry berkata...

aktif dengan nuffnang

izyanty collection berkata...

jom join contest merdeka kat myblog

suzzsuzie berkata...

wah..banyak t..nak kahwin jemput ye...ksue tak pernahtgok la nuffnang tu sbb lepas register terlupa password...dh dekat sebulan rasanya pasang...

Amirrah Zawani berkata...

tahniah ada byk BE..
n tahniah juga dah berjaya wat like button.. hehe :)

Che Sayzzuwan berkata...

sama juga terlupa password hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...