Isnin, 23 Ogos 2010

:: komen terbaik yg diterima..selamat berpuasa..puasa jgn tak puasa ::


 komen terbaik yg diterima :) tq nyah~

haha..oke la kan..ada juga sudi nk komen..pic tu yong dpt dr emaill.bukan yong yg edit atau apa..yong pon xtaw sama ada btol ke x...isk2..ada yg salah paham..oke la..yong paham...nk ckp pnjang2 kang dia komen lg..hik hik.. yadada~ :p

7 ulasan:

AngahSayang2314 berkata...

salam lama tak singgah sini
baru kesempatan singgah sinii

Salmia berkata...

wah.. hot issue ni yong!
hehehe..
biasa la, tak semua org suka dgn sesuatu yg kita buat.
peace no war!

PIDUT ASiS berkata...

buat je apa yang anda rasa betul..ktorang sokong je...pidut pon pernah kena gak..kena maki free2 je..tapi rasa lucu lak..hahaha

Post Terhangat...
Manusia Durjana

Teletubis berkata...

pergh..komen yang sangat garang dan menyengat jiwa...

Entri Cilanat!!!
Cilanat!!!Pesal Ko Follow Bontot Aku Ni??

kakchik@ella berkata...

Take it easy yong .. don stress2 k .. biarkan aje ..

FyZa berkata...

nah kena sebijik...tp mmg bagus komen mcm nie..n respek kat org nie sbb bg komen yg btul..stuju dgn apa yg dia ckp..

Derus berkata...

ala..biasalah tu..komen je pun..bukan ada pape pun kan..:)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...