Selasa, 3 Ogos 2010

:: Koleksi Gambar Jutawan Malaysia Sedang "Bermesra" ::

Taek Jho Low jutawan Malaysia yang dikatakan menghabiskan 2 juta usd sehari
semata-mata untuk berhibur dengan Paris Hilton, memang kaya jutawan
hartanah kita ni.. ada gosip-gosip yang mengatakan yang diaorang ni tengah
hangat bercinta.. entah lah.. takkan boyfriend Paris Hilton lepasni orang
Malaysia pulak kan.. memang beruntung la Taek Jho Low ni. Dengarnya usd
2juta tu dibelanjakan untuk membayar minuman keras termahal untuk Paris
Hilton
dan rakan-rakan dia di Les Caves du Roy nightclub.

Menurut British tabloids, Taek Jho Low ni memang selalu menghabiskan masa
dengan Paris Hilton ni.. ntah berapa juta dia dah habiskan.. Diaorang gelar
Taek Jho Low ni sebagai "Malaysian mystery businessman".. Biar la diaorang
nak gelar apa pun.. yang penting Taek Jho Low hidup bahagia disamping Paris
Hilton ni kan.. Sejak Taek Jho Low banyak menghabiskan masa dengan Paris
Hilton, nama dia banyak mendapat tempat di majalah dan laman selebriti
Hollywood.. Popular sekejap dia ni di Hollywood. Apa-apa pun jom kita layan
gambar Taek Jho Low jutawan Malaysia yang berhibur dengan Paris Hilton ni.














sumber-email

14 ulasan:

suzzsuzie berkata...

asalkan bahagia...ada duit semua jadi kan? dunia ni semuanya kena ada duit....

eT berkata...

duit dah jadi kuasa dunia skang..ish..ish...

AngahSayang2314 berkata...

angah ada baca 1 blog tentang nie gak... last week

y@n@ M!B berkata...

huhuhu gilo paris hilton layan sesiapa saja janji ada duit...?? ish³

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

huhu..tak terkata eden...

eqacashperlala berkata...

hesh!
ada duit, semua benda jadi..

Salmia berkata...

wah.. paris hilton ke tu?

alinac lover berkata...

@suzzsuziemmg..xde duit..paris tu pon x sudi

alinac lover berkata...

@eTada duit..no hal ajo~

alinac lover berkata...

@AngahSayang2314ngee..alin terlambat la ek~

alinac lover berkata...

@y@n@ M!Ba.a..ada duit bereh jah!

alinac lover berkata...

@eqacashperlalabtoi2

alinac lover berkata...

@Salmiaa.a. ler

MyFunDarkSide berkata...

Paris hilton? sekejap jela tu cintanya tu. pasni clash la.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...