Khamis, 12 Ogos 2010

:: 2nd day puasa yg amat2 sakit ::

salam semua..maaf xdpt nk jalan2 ke blog kamu2 smua..
bole x korang bg pendapat??kenapa ya sejak kebelakangan ni.yong kerap sgt migrain??
da brapa hri da ni..jp je hilang..pastu skit lg..skit sblh kepala..sebelah mata..dan sakit leher...
skg ni tgh tahan skit yg sgt2..mata sebelah ni mcm berair aja..
kalo ada pengalaman mcm ni sila kongsi ya..nk tido jap..xtahan sgt
tata! :(

6 ulasan:

suzzsuzie berkata...

rasanya sebab cuaca panas kot....ksue pun kadang2 kena migrain gak...ambik pain killer je tapi kalau dah pose tak leh buat apa....tidur je la....

Lynn Nasir berkata...

kalau tensi berlebihan pun boleh bikin sakit kepala. takpun tak cukup tido. tido kena on time, kul 10 ke 11 mlm tu cepat2 masuk tidur. try dptkan tidur yg cukup dan on time. kurangkan kaffein dan mknn bergoreng.

semoga cepat sembuh ye ain :)

lili *-* berkata...

Selamat berpuasa=)

*My blog*

alinac lover berkata...

@suzzsuzietq..saya mmg tido aja~

alinac lover berkata...

@Lynn Nasirtq akak~

alinac lover berkata...

@lili *-*tq dear :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...