Selasa, 27 Julai 2010

:: NO MORE ALIENS!!! HIDUP LEBIH AMAN ::

salam..apa khabar semua? sihat je kan? hari ni hari selasa..mcm biasa la..cuti keje aku hari ni ni..tp kdg2 hari lain pon ye jgk..ngeee..ske2 je nk cuti..tp aku ska p keja..dpt customer nk bli produk! uh..i like mehhh~
oke..actually xde pe pon nk story pg ni..sbb aktiviti x bermula lg..msih di bilik tido..maybe japg kot nk kuar..pos brg customer n merayau p penang sat~
ingt nk kuar ngn tok aku ler(haaa..korang penah ke lepak2 ngn nenek korang)..tok ni nenek la..aku pgl tok..
kwn aku sorg ni..bru je melahirkan anak lelaki minggu lepas..so aku ni kena la p jenguk2 kan..kang nnti aku beranak (nikah pon blom.) dia x dtg plak..huhu..
so smlm aku da bli la present nk kasi dia..ala..murah2 jerk..msa anak dia yg sulung aritu aku kasi beg yg ada gmbr princess..yela..nnti sng la kan kalo dia nk kuar g mana2..leh a taruk botol susu,pampers,n baju anak dia dlm beg tuh..so utk adik lelaki dia pla..aku bli jgk beg..tp kali ni gmbr power rangers..oke what?
nnti dah besar..msti mak dia btau..beg ni auntie yong ler yg kasi.heheh..
setiap kali cntct msti kwn aku nk crita ttg beg yg aku kasi tuh..dia ckp ank dia ske bwk beg pink tu~
kwn aku tu bru jerk 21tahun..sudah ada 2 org anak...aku??sudah ..... tahun. masih xkawin lg...lambat lg ke jodoh ni?
hahahha..abaikan! duit xde jgn berangan nk kawen awal..abg halim ai pon ckp xnk kasi i mkn pasir..dia taw i ske mkn kek! sbb tu asyik nk wt kek aja...hahahhaa
haa..disebabkan aku da jarang masak skg..so minggu ni ingt nk mula smula la..nk wt apa plak ek?
mcm nk masak yg ringan2 jerk..gulai2 jgn suh la.kang xde sapa slera nk mkn~
ideaa..ideaa...erm..xpe. la..blik kang aku update lg..hope aku rajin nk msk ptg kang..today pose..so bukak pose leh la mkn~ kan?

 gambar masa kat hatyai ari tu :)

7 ulasan:

AngahSayang2314 berkata...

apa pun yg penting masak tue perlu demi menjaga kesihatan

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

heheh...kata kan tidak pada Alien
selamat berpuasa ain
selamat bercuti jgk lah...hehe

AiZ berkata...

^__^ bile lah nak kahwin .. ^__^ nak try kenduri gulai sis.. ^__^



Aiz latest entry
Unbelievailable.. haha..Sporting mama buat iklan video khas untuk anaknye

QieFLy si Dolce berkata...

wahhh kawan kamu 21 tahun dah ada anak...sure anak dia besar kang mcm adik beradik je hahaha...

moga kamu ditambahkan rezeki dan cepat2 lah naik pelamin :p hehe

Entry terkini : LG Cookie Monster party - part 2 final

♥ nana i am ♥ berkata...

selamat hari selasa yang panjang ^.^

xazryx berkata...

hoho .da ade 2 anak kwn tuh ?rezeki kn .

NaNaJoe berkata...

hehehe...
cuti2, ade ole2 tuk nana x? :P

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...