Jumaat, 7 Mei 2010

:: dapat jgk award::


adui..sori nana..
akak lmbt nk tebus reward..ops.. award..hehe
ala..msa kerja akak x berblog..
on9 gitu2 jerk..ni blik umah..bru la boleh nk update ke apa ke..
pape pon thanks ek..
blog ni simple jerk..but comel bak kata en.ben..ahaks..

so pemberi award pada beautician girl kali ni ialah >>>>> miss nana..
haa..merata2 da link nama dia ni haa...smbil2 promote taw..
blog aku x cntik pon dpt award..kagum gak nih..huhu..
korg g la jenguk2 blog nana..meriah gak aw..xmcm blog aku nih!

so pasni..sape2 pon boleh buat ek award ni...
nk cari smpi 10 org..adoi..x larat lah..
amik jelah ek...

oke..kita trus kan..apa yg perlu buat mula2??

* perlu memilih kawan kawan yang cantik blognya.(.adui..suma cntik..blog aku jerk x)
*Jika sesiapa yang telah terpilih perlulah melakukan perkara perkara ini

1. Buat entry pasal award ini.

2. Copy badge 'Beautiful Blogger Award'.

3.Ucap terima kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut.

4.Senaraikan 10 blogger penerima award yang baru.

tu jerk..siap!




2 ulasan:

☻UsaGi NaNa☻ berkata...

blog akk simple la..ala..org xde mse..bese la..tah2 nt nana pon cmtuh..huhhu...

alinac lover berkata...

HEHE..
NANA MEMAHAMI..THANKS~

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...