Khamis, 26 Mei 2011

:: yong da pandai buat cokelat sendiri..siap ada filling~ OMG best nyer !!! ::


nyum2~ orang da pandai buat cokelat tau~ ada sapa-sapa nak rasa??..cokelat kat bawah ni ada filling tau..perisa almond gitu..next time yong nak letak almond sebijik terus dalam tu..baru puas hati nak gigit kan.makan cokelat xde kacang x begitu slera lah heheheh



oke pasni nak try buat yang kaler-kaler pulak..bole da nak amik order :) kena letak dalam bungkusan cantik-cantik la :) kasi kiut sket~ baru lagi terliur kan?


raya akan datang xpayah order kat orang da la..buat je sendiri.. :)



10 ulasan:

misya berkata...

wah nak blaja,nak blaja

Izatie berkata...

Cantiknyaaaa and nampak sangat sedap ^___^

ana apez berkata...

cokelat ni cepat cair x?
nampak sedap je tu. kasi resipi. hehe~

Izan Ishak berkata...

yong dah terer but coklat...boleh jual nih~

Adam Roslan berkata...

Kongsi lah resipii ;)

Secret Recipe Malaysia Nafi Kek Ada Unsur Babi

MunYatiNurbtMatZaki berkata...

ain, tolonglah buat hantaran kt aku coklat ni!! hahahaha. sgt jeles!! make up lagi senang dari wat coklat! hahah

Myra Jay berkata...

Rajin betul Yong.. :)


Pasni buat cantik2 leh la oder :)


Jom Vote "Jom Undi, ada hadiah menanti…"

tomatokering :) berkata...

wahh ~ nanti org pulak oder kat yong .. hehe

EYFAalias berkata...

wahhh. nampak sedappp !

alexa yussida berkata...

baguslahh yong nihhh :)

lps ni bolehla kitorg tempah :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...