Rabu, 18 Mei 2011

:: Pengumuman~ Produk parut "Noscar" bakal berubah harga ::


bukan nak menakutkan ya..ini pengumuman kepada bakal pembeli produk ni.kalo ada yang berniat nak beli produk ni..sila inform yong dari sekarang ya..sebab tak lama lagi harga produk ni bukan macam ni dah..bakal berubah lebey tinggi dari harga sekarang..

kalo x silap beberapa hari lepas yong da buat entri pasal produk ni..tapi entri tu dah hilang..segala komen pon tah p mana xtau..jadi xdapat dikesan.. jadi kepada sesiapa berminat sila roger yong oke :) yong da amik stock banyak tau..sapa cepat dia dapat..


Mistine Noscar Body & Dark Spot Care Cream

MEMBER
RM30 - Semenanjung
RM34 - Sabah/Sarawak

NON-MEMBER
RM36 - Semenanjung
RM39 - Sabah/Sarawak

4 ulasan:

Ardini Humaira berkata...

haaa.. dni lom sempat beli lagi yang ni teringin gak nak try :D

deAnza-wAnda berkata...

xpe brubah pon.. yong kan baik ati mesti ade diskon kann...

deAnza-wAnda berkata...

xpe brubah pon.. yong kan baik ati mesti ade diskon kann...

Abuya Collection berkata...

mari mari jenguk ke blog kami
ad pelbgai jenis baju kurung moden

abuyacollection.blogspot.com

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...