Sabtu, 14 Mei 2011

:: dah terlupa pasal blog ::

sejak blog jadi "weng" sekejap..yong pon sama "weng" hahaha..terlupa terus pasal blog.dah terlupa nak update bagai..

oh lagi satu sebab masalah yang melanda diriku ini..siyes serabut jiwa raga.. :p semoga semuanya akan selesai dengan baik :(  tak sangka orang yang kita fikir sudah insaf kini makin menjadi *lupa nak insaf kot. dah tua-tua ni..harap bawak berubah la ye.. saya doakan dari jauh..pergilah jauh dari hidup saya T______T

nanti kalo semangat nak update datang.yong akan update banyak-banyak macam dulu oke!

muah..salam sayang dari yong.

11 ulasan:

tomatokering :) berkata...

huhu sama dgn ceq.. dah lama sgt kot mjok nn blog ni..hu

miss Fyqa berkata...

ala yong jgn la lupa.
moga semuanya baik2 aje yer.. :)

jeBateja berkata...

hik...hik...samo lah....lagik kecewa bila post yg dah ada org komen pun hilang...uhukz.....


hang nak jauhkan diri dari sape....den ke...? kita mmg jauh maaa.....ahakz.....ahakz.lagikkkk

deAnza-wAnda berkata...

nanti terlambat x leh brubah dah... kann??

munna berkata...

semoga settled semua masalah yong ye

siti murni berkata...

hahaha...lama tak dengar perkataan tu..."weng"..hehe

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

takpe yong...awe pun weng gak ni...sape la yang sakitkan hati yong tu ye

delarocha berkata...

blogger suh rehat2 dulu

Kalamhati berkata...

aku merinduimuuuu..hehe

Ardini Humaira berkata...

blog meroyan kan skang ni hehe

soffya cik bulan berkata...

he...jgn lh weng2 sgt yong..he

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...