Isnin, 16 Mei 2011

::da kumpul 3 color.. another 3 color waiting::



mende apa la yang yong cakap tu ek? 3 color apa? hehehe ni yong tengah cakap tentang gelas bentuk tin coca-cola dari mcd. adik yong tiap2 minggu dok bantai beli set large mcd sebab nak dapatkan gelas limited edition tu :) now da dapat 3 color. semua ada 6 color so ada lagi 3 week la kan utk dapatkan 3 color tu..



dah alang-alang beli.yong pon tumpang sekali lah! ok gitu?



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

7 ulasan:

Cik Yatt berkata...

saye ad 1 jew..tu pon my lecturer yg blanje..hehe

Citarasa Rinduan berkata...

jelesnya!!!.........

kak ayu tak kan dapat punya, sebab kak ayu tak kasi semua makan makanan segera, masuk rumah...
kena berpantang.. heheh

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe belum kumpul 1 pun lagi...huhu

Salmia berkata...

mia ada dua je.. yg biru xsempat.. smlam p nak beli, dh abeh stok.. huhuhu...

khamis ni wana pink tau! hehehe...

munna berkata...

kak munna baru ada satu je...

Ardini Humaira berkata...

dni lom ado lagi yong. nak satu.. hehe

deAnza-wAnda berkata...

wanda yang charcoal ja...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...