Khamis, 26 Mei 2011

:: ada rezeki tau | Keputusan Penuh Special Giveaway - Salmia Punya Pasal ::

alhamdulillah..first time rasanya dapat memenangi sesuatu GA atau kontes kat blog.. ni pon dapat saguhati jer tapi ya Ampun..happy bangat deh! aritu ada join GA kat sini.. GA tu anjuran Salmia hehehe yang baru je bertunang hari tu.. yong yang x bertunang lagi ni?adeh jeles tau hahah 

oke berbalik cerita asal..yong sebagai peserta pertama dengan ini dapat ler jugak merasa memenangi hadiah saguhati yang berbentuk tetttttttttttttttt! rahsia..nanti da dapat yong tunjuk ek kat korang~ haha


ini bukti NO1 pon ada change nak menang tau~ da dapat hadiah nanti yong tunjuk kat korang oke!

oh lupa..nak kenal dengan Salmia? klik je sini oke

4 ulasan:

Miza Yusof berkata...

tahniah yong :)

Myra Jay berkata...

Tahniah Yong :)

Redbloodsnow berkata...

wahhh...congrats yong!

Salmia berkata...

tahniah! hihihi.. terasa femes sekejap :P

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...