Rabu, 18 Mei 2011

:: 18 Mei Besday yong tau! Nak hadiah!!!! ::

Hai korunk!! Ada lagi yang belum tidur ke? Yong baru je sampai dari Thailand ni. X sangka nak p ke sana hari ni.. X plan langsung. Pkol 12 tghri td bru my aunt ajak kesana. Terus berdesup la bersiap ala kadar n sampai sana dalam 4 lebey gitu..

Macam-macam kejadian hari ni. Meluat dengan orang siam. Kuang ajar giler. Esok yong story ok. Malam ni just nak update yang 18 Mei ialah besday yong. Heheh so nak wish kena kasi hadiah jugak ek.. Hahaha just kidding ok. Wish pon da oke. Korang tau x.. Wish besday je pon da cukup buat yong happy. Tapi sekarang nak nangis sebab abg halim wish selepas yong btau today besday yong. Dia kata dia LUPA!!!!! Sadis x? :(

Sent from my BlackBerry® smartphone

12 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

happy birthday sayang

semoga panjang usia mu
semoga murah rezekimu

sayang yong..
bab abang halim tu..

lelaki mmg mcm tu..
sat lagi sure ada hadiah istimewa drnya

fathiah berkata...

epy besday yong. may Allah bless. nak pegi thailand jugak :)

Ardini Humaira berkata...

hepi bday yong.. esok hadiah sampai hehe

FasiHaH SupiaN berkata...

Happy Birthday Yong :)

iQapiQa berkata...

happy besday yong.besday kita dekat je rupanya.

wa khairul onggon berkata...

Happy birthday Yong... Semoga bisnes bertambah sukses dan berjaya dlm apa jua yang diceburi aminn.. :)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

selamat hari lahir yong...semoga panjang umur dan success dalam perniagaan...

besday awe 295 pula..heheh
yong no phone yong dah hilang sbb hp hilang haritu..blh PM kat awe no phone yong semula

eiyzniey berkata...

hb!

mimie kamisah berkata...

Assalamualaikum..
Happy birthday awak!!
Anyway, saye adalah ur new follwer! :)

deAnza-wAnda berkata...

bila nak ajak wand plak shopping kat thailand nih...

kakchik@ella berkata...

hepi big day yong .. bila la dpt jmpa yong eh??

munna berkata...

happy birthday yong... org lelaki mmg selalu mcm tu...suka lupa...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...