Khamis, 19 Mei 2011

:: 1 jari tunjuk kat orang..4 jari tunjuk kat diri sendiri..btol tak?? ::

Salam semua..selamat pagi..heheh walaupon da hampir tengahari..korang mesti tengah sibuk nak wat keje kan? tapi jap lagi da nak lucnh..yong pon kalut buat keje sebab japg nak keluar dah..

erm berkaitan tajuk di atas..memang kerap kali yong baca atau dengar ayat kat atas tu..korang pon kan? dan sangat la terasa atau merasai bila perkataan tu ada kaitan dengan hidup kita..contoh nyer dengan kes yang berlaku pada yong baru-baru ni..orang sebok dok mengata yong..tapi last skali terkena pada diri sendiri..pada yong? x jadi kudis pon :p hambik ko..mengata lagi kat saya! tutup je mulut oke! malas nak layan..

so kepada yang bermulut jahat di luar sana..better korang tutup mulut je oke..x pon xyah nak sebar msg/call orang lain sebab nak mengata pasal orang lain..last-last kat orang yang korang mengata tu..korang p mintak tolong..mana nak letak muka?? yang kena mengata tu bole senyum sinis je lah~ hahhaahah  suka haku! :p

nnti update lain tata~

9 ulasan:

misya berkata...

ha btul tu,so biaq pi la depa nak kata apa.

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

betul...jadi kalu nak tunjuk kat orang tunjuk 10 jari kat mereka...heheh... :)

kakchik@ella berkata...

len kali tunjuk dgn jari kaki sekali .. jgn tunjuk se jari. hihi

Myra Jay berkata...

Itula kan Yong, setuju sangat..
Kalau kita tunjuk @ tuduh org, sama seperti kita ngata kat diri sendiri kan :)


Jom Cuba "Ayam Goreng Rempah…"

PutRee SeJiNjaNg berkata...

betul..betul..betul...setuju sangat2..

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Opsss knpa ni yong...nnt x sweet g nanti!

deAnza-wAnda berkata...

betul.. hurm... ukur baju di badan sendiri la kann...

kimiez berkata...

buat dang jer kalau orang mengata bende yang x betul..

Ardini Humaira berkata...

ha ah. rasa nak cilikan je yang jenis tak puas hati ngan kita

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...