Isnin, 16 Mei 2011

:: 1 entri sehari?? itu kah aku?? ::

wah! macam tak percaya..skg ni 1 entri sehari je yong buat..dah la entri "kosong" xde isi penting..hampeh btol..
adeh..rindu nak ber blogging rancak macam dulu..tapi disebabkan "busy" dengan hal keluarga..terpaksa yong melupakan sekejap hal blog ni :( sadis tau

erm..skg ni yong berada di spa..sapa nak wat facial meh le datang spa makcik yong disini..yong pon dulu keja disini..sekarang jerk dah bukan beautician..sebab da x beauty hihihihi..

korang..yong sekarang ni da x macam dulu tau..hidup sekarang da x warna warni macam pelangi...dah jadi kelabu tahik hanjing dah :( semua nya kelam kabut..kacau-bilau..hope semuanya cepat la berlalu..yong doakan korang semua berbahagia ya..happy with family..jagalah perasaan orang tua..yang penting jangan kurang ajar.. mulut kena jaga baik-baik..jangan dok mengata orang sampai orang bawak "cermin" tunjuk kat kita..x ke malu???

ok..hope today yong akan rajin on Laptop macam biasa.. amin..

salam sayang!

10 ulasan:

sarah mohamad berkata...

rilek2 sudeyy. hiks take care kak :)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

takpe..bila da stabil nanti boleh blogging balik ye

Nabiel berkata...

aggp la yg kelam kbut tuh sbgi ujian yea yong~=)

jeBateja berkata...

uikk....ayat2 terakhir tu...bermakna sungguh....ada kena megena dgn hang ke ni....ahakz

*luv Syahnia* berkata...

tnamkan tekad
pasti akn sperti sblm ini
yeayyy ;)

[sutera kasih] berkata...

saya memang biasa update satu entri satu hari hehe

Myra Jay berkata...

Sabar ye Yong.. InsyaAllah akan ada sinar bahagia buat Yong..

Rajin2 p SPA, kata org leh relax minda :)

Redbloodsnow berkata...

hehehe....nasib baik zie tak gitu. kalau lah zie upkan 1 entry je sehari..kompom kepelekkan readers blog zie..haha

Ardini Humaira berkata...

hehe dni aaa tu.. tak sempat maa wat banyak2 ;p

deAnza-wAnda berkata...

ok lah tu yong 1 n3 shari kan..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...