Rabu, 20 April 2011

:: Testimonial customer Alinac Shoppe | Contact lens::

huaaa~ tak ku sangka!! baik nya hati seorang customer-customer ni..siap buat entri khas gitu untuk Alinac Shoppe ~ adeh.terharu rasanya tau..ingatkan seorang..cek balik tengok-tengok wah! ada 3 entri cakap pasal Alinac Shoppe.patot la rezeki makin murah je sekarang ni..Alhamdulillah~ saya doakan anda berbahagia ya :)


oke mari kita tengok penemuan entri pertama tadi..dari blogger Haslina Razali.korang bole baca entri beliau di entri ini ya -----> I love my new contact lenses-from ALINAC SHOPPE.


then kita ke entri seterusnya dari blogger ..katanya beliau pon nak juga mata barbie doll..heheh hope beliau suka dengan lens tu ya.nak bace entri beliau ada disini ---> Gua Pon Nak Mata Macam Barbie Doll Jugak


entri terakhir yang yong jumpa malam ni bercerita pasal Lens Alinac Shoppe ialah dari blogger . oke memula ingat-ingat lupa..tapi lepas refresh-refresh..haa da ingat da pon hehehhe..kebelakangan ni ramai yang beli dengan yong cakap dorang ni first time beli secara online.thanks ya sebab korang percayakan saya hehe saya terharu betul lah~ nak baca and nak tengok lens yang beliau beli korang baca disini oke ----> ~dah beli contact lense warna..yea!~


korang nak tengok menu lens yang ada di Alinac Shoppe? ada disini ya --> MENU LENS


Alhamdulillah malam ni yong rasa happy sangat :) so bole la nak tidur awal hehehhe.. korang jangan lupa p terjah blog dorang oke~ kenal-kenal la dengan customer yong juga hehehhe


oke nite!

2 ulasan:

ardinihumaira berkata...

wahhh testi! dni duk berkira2 nak beli tapi yang hari tu tak apaki lagi sebab busy semacam nak touch up pon tak sempat hehe... yeay dni dah reti pakai dua2 mata :D

bobhandburry berkata...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...