Rabu, 20 April 2011

:: Special Giveaway - Salmia Punya Pasal::

today yong nak join GA dari Salmia..



Syarat-syarat nak menyertai GA ni,

* mestilah warganegara Malaysia dan tinggal di Malaysia.
*seorang blogger dan mempunyai akaun Facebook.
* dah follow blog Salmia Punya Pasal dan Salmia giveaway and contest. (wajib)
* dah like Facebook page Salmia Punya Pasal. (wajib)
* buat entri mengenai Special Giveaway ni. tulis dua tiga patah balik pun tak apa. janji ada banner GA dan link ke entri ni. (wajib)
* kalau rajin, tag la dua tiga orang kawan-kawan sebagai langkah memeriahkan lagi GA ni. (sunat)
* tinggalkan komen di entri ni berserta link entri penyertaan anda. (wajib)

Tarikh Tutup- 20 April hingga 20 Mei 2011.

tengok hadiah & nak join sama?? tengok sini ek

2 ulasan:

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Silalah ke blog sy abl award kamu yea!
http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2011/04/award-dari-maklong-maaf-lewat-gantung.html

ardinihumaira berkata...

Goodluck yong!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...