Khamis, 21 April 2011

:: Mencari Tudung Pengantin.please help me.. ::

salam semua..nak mintak tolong korang if ada ternampak atau terjual tudung pengantin sila beritahu yong secepat mungkin ya.nak tudung sarung je jenis ada batu kat depan tu..warna putih gitu..if ada tolong ya btau..


1 mei nak kawen ni..harap-harap sempat




*kawan yong yang nak kawen..hehehhe

14 ulasan:

Yan berkata...

u duk kat mana? kalau dekat Plz Alam Sentral, p kedai Double N, tingkat 1.. cantik2 n murah2.

FaTinFiRDaUs berkata...

ye2 ingat yong yg nk kawen.. ~_~

jeBateja berkata...

errr...sebagai lelaki maskulin....terus terang....tak kan faham dgn tudung yg hang maksudkan...ahakz....

BuDaK PeGheLiH berkata...

ingatkan tuan punya blog yg nk kawin :)

niDa berkata...

kat ariani ade rsnye... kaler putih ade batu2. comel2...

Ardini Humaira berkata...

yong, kat tenet website dni tak ingat tapi kalau pearl haya pun lawa. google pearl haya ;)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

yong kat Pekan Rabu biasa ada..tapi mahal la kan...waktu awe belikan kakak ipar dulu kat melaka jerk..RM10 jek..hehe

alinac lover berkata...

@Yandok dok sungai petani jerk T_T

alinac lover berkata...

@FaTinFiRDaUshaip2..xde2 hahahha

alinac lover berkata...

@jeBatejakeh2~

alinac lover berkata...

@niDaariani mesti mhal kan

alinac lover berkata...

@Ardini Humairatq dni

alinac lover berkata...

@BuDaK PeGheLiHhehhe blom lg

alinac lover berkata...

@Nur Hawa Mohd Zintu la ingat nak beli yg murah2 je

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...