Ahad, 10 April 2011

:: Kena jadi waris lagi ::

Beberapa minggu lepas, yong kena jadi waris kepada adik sepupu yong untuk amik laporan pembelajaran beliau. And today. Sekali lagi yong kena p sekolah (sekolah yang lain) utk amik report card adik yong pula :)

Hai.da beberapa kali praktis jadi waris ni.nampak sangat yong da dewasa ek. Hehe. Xleh la nak jadi budak-budak lagi.kang orang cakap x kena gaya.

Rasanya today yong nak p cari broadband lah..agak-agak yang mana oke ek..yang penting murah ler.


Sent from my BlackBerry® smartphone

6 ulasan:

Gimi berkata...

ramai kata maxis ok..laju

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

wah...ok lah tu..dlu pun awe kena buat jugak...huhu

ardinihumaira berkata...

jadi waris leklok ye ;) hehe

jeBateja berkata...

waris...? err....kitanya report card leh tlg ambil tak...???

SyUhAdA berkata...

dah dewasa la tu yong..
erm, ntah la..
syu guna celcom bb skang..
xtau la nak kta ok ke x..
cpt sgt smpai limit..

Redbloodsnow berkata...

ramai yg ckp Broadband celcom yg package 68 sebulan bgs yong. try la

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...