Jumaat, 22 April 2011

:: eh bukan Kamera yong lah! ::

taraaa! eksyen je lebey~ hehhee nice x gambar ni? macho je kan.? oh mestilah~ :p


adik yong tanya kat fb..kamera sapa tu yong? hehhee dia suspen kot takut btol2 ni kamera yong nangis ah dia hehehe..jangan jeles haaaa

suka tengok tangan tu..macam kurus benor je orang nyer..hihihihi.. bajet ai kurus lah! oke what?


sekian entri merapu sekejap..japg sambung lagik~ okbai.

*proses mencari tudung lagi ni..thanks kwn2 sebab tolong kasi link untuk yong..sayang ah! muah2~ *geli x? hehehe

13 ulasan:

AngahSayang2314 berkata...

memang cantik la gambar dslr nie

farra8979 berkata...

suker dslr tp x beli pun... T_T

Izzaty Ishak berkata...

Teringin sangat nak ada kamera mcm ni :(

munna berkata...

cantik klu amnbil gambar pakai dslr ye... nak juga satu nanti...

niDa berkata...

tengok gambar yg first tu ingat yong tgh amik gambar cik nida...gegege....

Ardini Humaira berkata...

whoaaaaaaaaaaaaaaa! bila la dni nak berdslr ni...

TINA berkata...

Assalamualaikum

bestnya dapat pegang.bertuah yong.tina tak dapat pegang lagi

alinac lover berkata...

@AngahSayang2314pinjam je angah~

alinac lover berkata...

@farra8979mahal huhu~

alinac lover berkata...

@Izzaty Ishakyong pon~

alinac lover berkata...

@munnaxthu bila la dpt beli~

alinac lover berkata...

@Ardini Humairalambat lg hehehe

alinac lover berkata...

@TINAx lama lg dpt ler :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...